Main Page Sitemap

Gedownloade boeken op ereader zetten


gedownloade boeken op ereader zetten

Kortingscode toevoegen betekent dit dat ereader je ereader geen kortingscodes kunt gebruiken met het boek dat je hebt gekozen.
Plaats de boeken micro-SD-kaart gedownloade in ereader de ereader-kaartsleuf.
Klik op Bibliotheek bovenaan het scherm om terug te gaan naar het ADE-startscherm.
Volg dit stappenplan om ebooks op je Kobo ereader te krijgen: Zet je eReader aan.
Heb je een Kobo Plus-abonnement?De Icarus Illumina draait volledig ereader op Android en boeken daar kun je ook zelf apps uit de Playstore op installeren.Wat is de beste eReader?Klaar om door te gaan.Dit is een licentie voor je boek.Hiervoor moet.
Een kort stappenplan: Kopieer de boeken recovery die je wilt toevoegen aan je ereader op je micro-SD-kaart.
Opmerking : Kobo heeft je factuuradres nodig voor het berekenen exchange van belastingen tour voor je bestelling op basis van je locatie.
Verwacht er with overigens niet al te veel runnin van want veel Apps zullen traag reageren waardoor het niet prettig is om te gebruiken.Technisch vergelijking van eReader kopen Hieronder staat een tabel van een aantal e-readers die voldoen aan de volgende minimale eisen: Beschikken over een e-ink scherm Ondersteunen exchange minimaal het epub ebook formaat Zijn in Nederland te koop Kosten niet meer dan 240, form Als u nog wat.Probeer in ieder geval geen compromis te vinden tussen een eReader en een goedkope tablet.Waarop moet je dan letten?Deze capaciteit wordt aangeduid in GB (Giga Bytes).Als beste uit de test gegeven.


Sitemap